Kjo është procedura që duhet të ndiqni për të luajtur në ndeshjet e Red Bull Solo Q. Mos harroni në fund të ndeshjes që të bëni screenshot dhe të bëni submit rezultatin në tab-in Report, i cili ndodhet ngjitur me tab-in Code në Toornament.

https://www.toornament.com/en_US/tournaments/3474946392770748416/information

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *